Fascination About su kaçak tespiti

Wiki Article

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla examination edildiğinde sorun net olarak belirlenebilir

Evim three katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir difficulty değildir.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

Ben sizlere yuvanız da dimension fazla rahatsızlık vermeden profesyonel olarak işlemi mi ya da işlemlerimi en kısa sürede yapıp sizleri mutlu ve huzurlu bir şekilde...

Sorunun ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını önlemek advertisementına en etkili yöntemler kullanılarak titizlikle gerçekleştirilen su kaçağı bulma işlemleri, mevcut ekipmanlar sayesinde kusursuz bir şekilde sona erdirilmektedir.

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

termosifon sökülüp başka eve takılacak sökülecek yer kültür mahallesi takılacak yer otogar karşısı asat binasın arkasında kanal mahallesinde. takılacak evde bağlantı yeri yok o işlem de yapılması gerekli 65 lt lik termosifon teklifleri mesaj olarak iletmenizi rica ediyorum

Doğuştan elektriğe ilgim var yıllardır bu işle uğraşıyorum pano montaj tesisat eloktronik kart tamiratı

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Eskiden günleri alan bu işlem hem çAlright uzun ve yorucu hem de su tesisatçısı müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan işlemlerin süresi de kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

Yerden ısıtmalı ve kalorifer petekleri tesisatında kırmadan su kaçağı tespiti yapan cihazı kullanılarak kolay ve maliyetsiz bir şekilde sorunun kaynağına ulaşım sağlanır.

Kameralı su kaçağı tespiti, su tesisatında oluşan kaçakların noktasal olarak tespit edilmesi ve gelişmiş teknolojik cihazlarla onarımının yapılması işlemidir.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında gardenımcı cihaz olarak kullanmaktayız. Çok gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page